Tasuta vebinar eesti keeles. Kuidas Power BI abil lihtsalt andmeid töödelda ja atraktiivseid aruandeid luua?

October 30, 2016

31. oktoobril 2016, kell 11.00-12.00  

 

https://info.microsoft.com/CE-MSFT-WBNR-FY17-10Oct-31-Power-Bi-vebinar-263823_Registration.html

 

 

Power BI on lihtne, funktsionaalne ja turvaline aruandluslahendus, mis võimaldab andmetega uuel viisil töötada. Viige oma ettevõtte või organisatsiooni aruandlus uuele tasemele ja õppige koostama interaktiivseid raporteid, mille abil saate jälgida oma äri või organisatsiooni arengut. Power BI võimaldab luua intuitiivseid aruandeid kasutajasõbralikul ja lihtsasti hallataval töölehel. Andmete visualiseerimine võimaldab näha uusi seoseid ja arengusuundi. Power BI mobiililahendus võimaldab töötada andmetega reaalajas ja igal pool.

 

Õpi kasutama Power BI-d igas seadmes ja igal ajal. Andmete analüüs pole kunagi varem olnud nii lihtne. Ühine vebinariga, et õppida, kuidas lihtsustada organisatsiooni aruandlust ja muuta aruanded visuaalselt atraktiivseteks

11:00-11:45 Power BI demo
11:45 - 12:00 Q&A

 

Kaur Kivirähk,

ärianalüütik Intelex Insightis

 

Please reload

Featured Posts

Toimus järjekordne heade mõtete seminar.

October 1, 2013

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon

© 2019 by Intelex Insight

  • Black Twitter Icon