top of page

Tasuta vebinar eesti keeles. Kuidas Power BI abil lihtsalt andmeid töödelda ja atraktiivseid aruand

31. oktoobril 2016, kell 11.00-12.00

https://info.microsoft.com/CE-MSFT-WBNR-FY17-10Oct-31-Power-Bi-vebinar-263823_Registration.html

Power BI on lihtne, funktsionaalne ja turvaline aruandluslahendus, mis võimaldab andmetega uuel viisil töötada. Viige oma ettevõtte või organisatsiooni aruandlus uuele tasemele ja õppige koostama interaktiivseid raporteid, mille abil saate jälgida oma äri või organisatsiooni arengut. Power BI võimaldab luua intuitiivseid aruandeid kasutajasõbralikul ja lihtsasti hallataval töölehel. Andmete visualiseerimine võimaldab näha uusi seoseid ja arengusuundi. Power BI mobiililahendus võimaldab töötada andmetega reaalajas ja igal pool.

Õpi kasutama Power BI-d igas seadmes ja igal ajal. Andmete analüüs pole kunagi varem olnud nii lihtne. Ühine vebinariga, et õppida, kuidas lihtsustada organisatsiooni aruandlust ja muuta aruanded visuaalselt atraktiivseteks 11:00-11:45 Power BI demo 11:45 - 12:00 Q&A

Kaur Kivirähk,

ärianalüütik Intelex Insightis


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page